Digital styling – vad är det?

Som namnet antyder är digital styling till för att digitalt styla ett utrymme så det ser så attraktivt ut som möjligt (lägenhet, kontor eller annat utrymme). Detta är ett enkelt och förmånligt sätt att upptäcka den visuella potentialen i utrymmet utan fysisk krångel. Det vill säga att flytta möbler, utrymmets layout och städning. Kostnaden kan vara hög vid styling utan digitala metoder.

Digital styling kan användas för att lägga till möbler, krukväxter, lampor, elektriska tillbehör etc. Så du kan visualisera inredningen för kunden, vilket en potentiell kundgrupp kanske föredrar. Detta är ett utmärkt tillägg i synnerhet för fastigheter, eftersom det är möjligt att visa ett mer färdigt paket istället för ett tommt utrymme, som inte väcker lika stort intresse.

Genom vår tjänst kan du få digitalt stylade bilder till förmånliga priser och inom en snabb tidsram. Utgångspriset för ett rum/bild är 399 kr + moms. Vi är stolta över kvalitén i vårt arbete och vi är säkra på att du kommer att vara nöjd med resultatet. För att du ska få exakt den typ av styling du vill ha för din lägenhet ber vi dig att välja en stil från följande fyra alternativ:

MODERN

Elementen i modern styling är olika slags trä, glas och obehandlade metaller. Färgschemat är neutralt och har ofta ett samspel mellan olika nyanser av några få färger. Inredningselement som vaser, krukväxter och målningar läggs till eftertänksamt för att göra utrymmet luftigt. Så blir rummet elegant, enkelt, men ändå inbjudande.

SKANDINAVISK

Skandinavisk styling är en kombination av tidlöshet, varma trätoner, lätthet och tydliga linjer. Förutom möbler läggs textiler och gröna växter till för att värma det övergripande utseendet till rummet. Helhetsintrycket är återhållsamt, neutralt och ljust.

TRADITIONELL

Traditionell styling är en klassisk ensemble där möblerna är robusta och det övergripande utseendet är rikligt. Förutom trä kan sammet, dekorativa textiler och klassiska tryck som rutor användas som material. Rummen är dock inte inaktuella, och slutresultatet är en elegant och värdig helhet.

URBAN/INDUSTRIELL

Urban styling är en kombination av noggrant utvald vintage och modern design. Färgschemat består dock huvudsakligen av svart, grått och brunt, så att mer färgstarka färger kan användas för effekt, till exempel med hjälp av olika textiler eller vintagemöbler. Helheten är trendmedveten.

Scroll to top