Digital styling – vad är det?

Som namnet antyder är digital styling till för att digitalt styla ett utrymme så det ser så attraktivt ut som möjligt (lägenhet, kontor eller annat utrymme). Detta är ett enkelt och billigt sätt att upptäcka den visuella potentialen i utrymmet utan fysiskt krångel. Det vill säga att flytta möbler, utrymmets layout och städning. Kostnaden kan vara hög vid styling utan digitala metoder.

Digital styling kan användas för att lägga till möbler, krukväxter, lampor, elektriska tillbehör etc. Så du kan visualisera utrymmets inredning som en potentiell kundgrupp kanske föredrar. Detta är ett utmärkt tillägg till fastigheter i synnerhet, eftersom det är möjligt att visa ett mer färdigt paket istället för tomt utrymme, som inte väcker lika stort intresse.  

Genom vår tjänst kan du få digitalt stylade bilder till överkomliga priser och enligt en snabb tidsram. Utgångspriset för ett rum/bild är 399 kr + moms. Vi är stolta över kvalitén i vårt arbete och vi är säkra på att du kommer att vara nöjd med resultatet. För att du ska få exakt den typ av styling du vill ha ber vi dig att skicka önskad digital styling vid beställning och att välja en stil från följande fyra alternativ:

MODERN

Elementen i modern styling är olika sorters obehandlade metaller, glas och trä. Färgschemat är neutralt och har ofta ett samspel mellan olika nyanser av några få färger. Inredningselement som vaser, krukväxter och målningar läggs till eftertänksamt för att göra utrymmet luftigt. Så rummet blir elegant, enkelt, men ändå inbjudande.

SKANDINAVISK

Skandinavisk styling är en kombination av tidlöshet, varma trätoner, lätthet och tydliga linjer. Förutom möbler läggs gröna växter och textilier till för att värma det övergripande utseendet till rummet. Helhetsintrycket är återhållsamt, neutralt och ljust.

TRADITIONELL

Traditionell styling är en klassisk ensemble där möblerna är robusta och det övergripande utseendet är rikligt. Förutom trä kan sammet, dekorativa textilier och klassiska tryck som rutnät användas som material. Rummen är dock inte inaktuella, och slutresultatet är en elegant och värdig helhet.

URBAN/INDUSTRIELL

Urban styling är en kombination av noggrant utvald vintage och modern design. Färgschemat består dock huvudsakligen av svart, grått och brunt, så att mer färgstarka färger kan användas för deras effekt, till exempel med hjälp av olika textilier eller vintagemöbler. Helheten är trendmedveten.

Scroll to top